Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Dar uz Večernji list: Knjižica s pitanjima i odgovorima za državnu maturu iz fizike

Danas vam darujemo knjižicu s pitanjima i odgovorima iz fizike, a u srijedu iz engleskog jezika. Olakšajte si učenje, riješite pitanja i provjerite svoje znanje te uspješno položite sve ispite i upišite željeni fakultet.
24. siječnja 2017. u 00:14 2041 prikaza
Naslovnica 24.1.
Foto: VL
Pogledajte galeriju 1/4

Prošli tjedan su svi čitatelji Večernjaka na dar dobili knjižicu s pitanjima i odgovorima za pripremu za državnu maturu iz matematike i hrvatskog jezika, a ovaj vam tjedan, uz pokroviteljstvo Zagrebačke banke darujemo knjižice za pripremu iz fizike i engleskog jezika.

Danas vam darujemo knjižicu s pitanjima i odgovorima iz fizike, a sutra iz engleskog jezika. Olakšajte si učenje, riješite pitanja i provjerite svoje znanje te uspješno položite sve ispite i upišite željeni fakultet.

Knjižice se sastoje od pitanja s kojima će se učenici susresti na državnoj maturi i ove godine, a o kojoj ovisi uspjeh prilikom upisa na fakultet.

Upravo zato je iznimno bitno pripremiti se na vrijeme, a uz Večernji list priprema za državnu maturu zaista nikada nije bila lakša.

Fizika | Autor : engleski | Autor :

Workers in protective suits take part in the disinfection of Huanan seafood market, where the novel coronavirus is believed to have first surfaced, in Wuhan
GODINU DANA OD PANDEMIJE
Kineski mediji šokirali svijet: COVID-19 nije izbio u Wuhanu, imamo dokaze za to
ZŠEM
ZŠEM
Zbog ovih profesora gotovo svi studenti pronađu posao u prvoj godini dana nakon završetka studija