Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz dimnjaka u kuhinju

Pripremali džem i kuhinju im u trenu preplavili nepozvani 'gosti'

pčele
Foto: Facebook
1/2
12.08.2019.
u 11:07

Pčele su se nastanile u osam metara visokom dimnjaku obiteljske kuće u selu Gornjem Hrašćanu

Bilo je ludo, kuhinja puna pčela, šteta što nisam mogao slikati kad sam ih namamio da izlaze van iz dimnjaka – opisao je djelić akcije spašavanja pčela iz dimnjaka međimurski pčelar Andrija Stričak.

Pčele su se nastanile u osam metara visokom dimnjaku obiteljske kuće u selu Gornjem Hrašćanu. Vlasnik je primijetio da su mu počele ulaziti u kuhinju u vrijeme kad su kuhali voće i pripremali džem. U pomoć je pozvan iskusni pčelar Stričak koji je u dva dana uspio spasiti pčele i preseliti u košnicu. Trebalo je prvo pronaći maticu, a onda je već sve išlo lakše.

– Probao sam džem, a bome i pčele su ga probale, i za sretan put dobile flašicu – našalio se Stričak koji na svom profilu na Facebooku prima čestitke na uspješnoj intervenciji.

Foto: Facebook/RTL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije