Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspituju se o njemu

Priprema li Disney film o Nikoli Tesli?

nikola tesla,izlozba
New York Hall of Science
26.09.2013.
u 09:14

Ako je vjerovati Matthewu Inmanu, osnivaču internet stranice The Oatmeal, Disneyjev redatelj Brad Bird snimat će novi film 'Tomorrowland' u kojem će zapravo biti riječ o životu Nikole Tesle

Disney priprema film o znanstveniku Nikoli Tesli! Ako je vjerovati Matthewu Inmanu, osnivaču internet stranice The Oatmeal, Disneyjev redatelj Brad Bird snimat će novi film \'Tomorrowland\' u kojem će zapravo biti riječ o životu Nikole Tesle.

Inman je na svom blogu objavio kako je bio na sastanku s poznatim redateljem koji ga je u detalje ispitivao o radu i životu Nikole Tesle s obzirom da je Inman poprilično upoznat s tom temom.

– Prije nekoliko mjeseci dobio sam email iz Disneya da dođem u Burbank kako bi se sa mnom konzultirali o novom filmu TomorrowLand. No, nismo uopće razgovarali o filmu. Pitali su me hrpu pitanja o Nikoli Tesli. Pitali su me što je radio u Coloradu, je li pripadao organizaciji \'Plus Ultra\' i je li bilo moguće da je upoznao Walta Disneyja – napisao je na svom blogu Matthew Inman.

>> Nikolić: Tesla - ni Srbin ni Amerikanac, već građanin svijeta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije