Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJELOM PRSTA
Povratak na članak

Propucao se još jedan hrvatski vojnik u Afganistanu

Pripadnik 23. HRVCON-a pištoljem je ozlijedio dlan lijeve ruke pri čemu je došlo i do prijeloma zgloba malog prsta lijeve ruke

Komentari 15

DU
Deleted user
16:54 01.04.2014.

Prema mom neimenovanom izvoru za odlaske u razne misije uvijek je gužva i obično otputuju oni koji imaju najbolju vezu, a to su obično 'kancelarijski štakori' kojima je oružje zapravo vrlo strano.

VL
DP
dva pišem pamtim jedan
17:03 01.04.2014.

kad u hv danas primaju samo preko veze ,razmažena i nesposobna derišta odrasli na cajkama, djeca ratnih profitera i nedomoljuba,vojska nam sve više izgleda ko narodnjački klub.U vojsci su samo zbog plaće a instruktori se žale da se sve dogovara telefonom bez obzira na uspješnost kandidata na obuci i sposobnosti vojnika,ako je kumče ili rođo ne diraj:ono po naški dobar je mali ili mala?

VL
DR
Dreamliner
18:12 01.04.2014.

Eh sramote za HV. Da našim vojnicima oduzimaju oružje jer neznaju kako baratati s njim. To sigurno nisu vojnici iz Domovinskog rata. A što bi bilo da ga je trebao upotrijebiti kada ga jadnik nezna ni očistiti? Kotromanoviću nemojte slatii vojnike u Afganistan preko veze. Ipak tu treba znanje i iskustvo.

VL
SR
srbosjekalo
20:58 01.04.2014.

Sto se tiče savremene vojne opreme za upotrebu suvremenih vojnika u suvremenim ratovima,generalštab nama drage susjedne države je razmatrao mogućnost zamjenjivanja dijela vojne opreme zvane čizma za mnogo udobniju i svrsihodniju obuću.Ova nova ratničko-borbena obuća trebala bi da bude opanak sa određenim izmjenama .Rog na kraju opanka trebalo bi da zamjeni novi dodatak u obliku muškog organa.Sa ovom novom borbeno-dejstvenom obućom vojnici bi udarali jedni druge u određene delove tela i ispuštali strašne borbeno-dejstveno-strasvene krikove koji bi izazivali jezu i strah kod protivničkih boraca.Žandarmerija i specijalna policija dotične države je također izrazila interesovanje za zamenu svoje obuće sa ovom ,tehnički usavršenom opremom. Početak proizvodnje se očekuje u Maju mjesecu ove godine.

VL
PO
ponavljac
21:15 01.04.2014.

Koga ovo uopće iznenađuje ? Zna se tko je ostao u vojsci i tko je primljen (čast izuzecima ali takvi teško da se ogrebu za afganistan ili neku drugu misiju) . Dovoljno je vidjeti da u zadnjih 15 godina HVV nije bio sposoban napraviti niti jedan pošteni mimohod jer je gomila leijenih parazita nesposobna naučiti hodati ustroju , kako da onda nauče rukovati naoružanjem ili još gore da ih netko nauči kako uopće funkcionira naoružanje koje koriste. Ali zato paraziti svaki mjesec poberu u prosjeku 8000 kn , plus dnevnice , u ovom slučaju preko 100 000 kn za 6 mjeseci ležanja u bazi , jer su u NATO-u svjesni kakav kadar imaju kod sebe, pa ih se zato i ne usude nikamo poslati u borbena djelovanja , koliko bi onda tek parazita stradalo.

VL
Avatar superhik74
superhik74
21:44 01.04.2014.

Treba se malo igrati s oruzjem da bi se razbila dosada 12 godisnje okupacije Afganistana, od koje Hrvatska ima ogromne koristi. Bilo bi cudno braniti svoju drzavu Hrvatsku, kada se moze okupirati 7 tisuca kilometara udaljeni Afganistan s kojim mi mi nikakve veze nemamo niti smo ikad imali.

VL
SR
srbosjekalo
21:51 01.04.2014.

Kao članica NATO-a i te kako imamo.Dužni smo podržavati ostale članice. U slučaju agresije na Hrvatsku isto se očekuje i od Amerike ,kao i od ostalih članica.A i od Crne Gore,potencijalne članice.

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
17:05 27.08.2016.

Mašala, svaka čast na dobroj obuci Rvackih vojaka. Oružje sigurno prvi puta vide u životu kada kreću za Afganistan. Pored samokresa tribalo bi im oduzeti i strojnica. Neka zaduže buzdovane. Samo i s njima triba oprezno rukovati i buzdovan je ubojito oružje.

VL
SR
srbosjekalo
21:28 01.04.2014.

Čoci su izrazili spremnost da u potpunosti zamjene naš kontingent.Oni ne trebaju nikakvo oružje.Sa svoijem glasom i stasom oni su u stanju poraziti i najljučeg neprijatelja.

VL
MT
mile the king
19:29 01.04.2014.

hehehe...

VL
AA
aabbcc
20:49 01.04.2014.

Dobrodosao doma i bolje da je sam, nego da ga je Taliban.

VL
Avatar Bojko
Bojko
19:25 01.04.2014.

Smeče od HS produkta uzima opet svoj danak... korupcija na dijelu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.