Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA OLUJE

Pripadnike HOS-a s obilježjima i zastavama zaustavila policija prije trga u Kninu

Knin: Pripadnici HOS-a sa svojim obilježjima zaustavljeni od strane vojne policije
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
05.08.2020.
u 10:14

U Knin je uoči programa proslave 25. obljetnice VRO "Oluja", Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja došla i postrojba HOS-a.

Policija im je ubrzo blokirala prolaz, kao i ostalim okupljenima koji nisu dio službenog protokola zbog propisanih epidemioloških mjera. 

Na njih se osvrnuo predsjednik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović:

VIDEO Zekanović o HOS-u u Kninu (Snimio Frane Šarić)

- Narod ne može biti s jedne strane žice, a svita s druge. Tu su potegli ljudi iz Slavonije, Like i Zagreba i Dalmacije, vidjeti ovaj veliki dan, a nije dopušteno da budu među odabranima. Komentirao je i izjavu Borisa Miloševića koji je rekao da nema želudac doći na obilježavanje obljetnice VRO Oluja te dodao da popije tabletu da mu ne bude zlo, poručio je Zekanović

Rekao je i da će Miloševiću biti muka danas, ali da će se ovaj dan slaviti jer je to najvažniji dan u povijesti naše države. Dodao je i da ovaj događaj ne treba uspoređivati s drugima jer je to 'izvan svake pameti'. 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Eddie
Eddie
11:27 05.08.2020.

Sramota. Toliki doprinos dali obrani istočne Slavonije i Škabrnje. Danas ih se zaustavlja. Legalnu postrojbu Hrvatske vojske, navedene u Zakonu o braniteljima. Sramota, tuga i jad

AI
Ante III
11:10 05.08.2020.

Hvala svim braniteljima Hrvatske

KA
Karma
13:26 05.08.2020.

Najviše boraca iz 145.brigade u oluji su bili HSP ovci. Nešto malo HDZ ovaca i poneki silom dovedeni SDP ovac.Podrav 145.Brigadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije