Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izrazili sućut
Povratak na članak

Priopćenje bolnice: Svjedočili smo izuzetnoj hrabrosti Nore i roditelja

Nadali smo se da će Nora ozdraviti uz pomoć T-cell terapije. Nažalost, ona je preminula prije nego što je bila u mogućnosti primiti tu vrstu liječenja, navode iz Dječje bolnice.

Komentari 16

VI
virtuozo
21:54 20.03.2013.

Svoju iskrenost u sućuti bi najbolje mogli potvrdit tako da vrate glavninu uplaćenih sredstava, a koje onda mi u hrvatskoj možemo upotrijebit za liječenje druge bolesne djece. To bez problema mogu napraviti jer kako su sami rekli, terapija nije niti započeta

VL
EN
ENTUZIJASTA
19:59 20.03.2013.

Ovu ispriku ipak ne bih uvažio! Ne može se materijalno profitirati na smrti pacijentice.A da ne spominjemo one financijske ucjene pred bolesnim djetetom.Zbog ovakvog ste ishoda zaslužili veliku osudu javnosti!

VL
OB
-obrisani-
20:16 20.03.2013.

'' Nadali smo se da će Nora ozdraviti uz pomoć T-cell terapije, ali, nažalost, ona je preminula prije nego što je bila u mogućnosti primiti tu vrstu liječenja.'' Sad im lijepo vratite novac jer ljudi ne mogu placat lijecenje kojegg nije bilo. Kako je lako zaradit novac, neshvatljivo. Rimljanima 6:23

VL
Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
21:02 20.03.2013.

Nora Šitum mora u Zagrebu dobiti svoju ulicu....koja će nas uvijek podsjećati da smo sposobni stati na stranu nekome tko je u velikoj nevolji i koja će nas podsjećati na jedno veliko...malo srce.......koje se borilo svim silama za svoju šansu da ima budućnost.Nora je ujedinila Hrvatsku,pa makar i na kratko i to se ne smije nikada zaboraviti.

VL
MA
mathpoet
21:35 20.03.2013.

Odakle vam ideja da su ljecenje vec naplatili? Racun se izdaje po izlasku iz bolnice, naplaceno ce biti samo ono sto je odradjeno. Mozda jesu jako skupi, ali su i jako precizni u naplati, na racunu je svaka sitnica jasno navedena. Pozdrav iz cekaonice bolnice u Sjevernoj Karolini.

VL
DJ
djakputnik
22:16 20.03.2013.

A sutra će Rachel Salis-Silverman, glasnogovornice Dječje bolnice u Philadelphiji poslati obitelji razliku do punog iznosa takozvanog liječenja.

VL
BI
Biker
23:53 20.03.2013.

Suosječam sa roditejima male Nore , zao mi je male i njene patnje , patnje njenih roditelja .. Pocivala u miru ... Htio bi nadodat da nije trebala ici na lijecenje u Ameriku , jer tamo je posluzila samo kaoao pokusni kunic, ko je ona da se Ameri zauzmu za nju , mi imamo jako dobre doktore a i tehnika nam nije tako losa kao se smatra , nasi tehicari i bolinicka ekipa vrhunski su ... Ako nema pomoci u Hrvatsko , vjerujte mi nema je nigdje na svijetu ,,, samo nam Bog moze pomoc .... Znam o cem vam govorim , jer radim preko 20 g. na jednom univerzitetu u Münchenu .... Popznato mi je kako se lijeci stranac , interesira ih samo ko ce platit lijecenje i koliko ...

VL
VO
VolimZagreb
07:09 21.03.2013.

U hr imam mnogo djece koja u tišini pokušavaju izboriti pravo na život kao Nora. I mnoga ne uspiju a niti n e dobiju šansu kao Noira. Nemam ništa protiv Nore ali sada od nje raditi ikonu nije fer prama ostalima ... jer ima ih još jako puno u ovoj napaćenoj i nepravednoj i korumpiranoj zemlji

VL
JO
Jojobica
08:25 21.03.2013.

Ovo je priča o besramnosti hrvatskih političara i neprovidnosti hrvatskog naroda koji lako i bez premišljanja zapada u općenarnodnu histeriju, jer prihvaća sve što im mediji serviraju, svi od reda žuti, površni i besramni baš poput političara te histerični bašbaš poput naroda....i tako se vrtimo u čarobnom krugu. Nema roditelja koji će mirno prihvatiti gubitak djeteta, no i to je ponekad bolan dio života. U Lijepoj našoj još je mnogo "bezimene" djece koja se bore s teškim bolestima i koja se u svojim malim svjetovima, u skučenim bolničkim sobama, u tišini zagrljaja svojih roditelja bore za svoje zrnce sreće, hrabrije i poštenije od ove histerične priče kojom nas davite već mjesec dana.

VL
OP
opcija
08:40 21.03.2013.

I mi smo svjedočili Američkoj gramzljivosti!

VL
TO
Toni50
09:50 21.03.2013.

Biker 20.03.2013. u 23:53h Biker je napisao/la: Htio bi nadodat da nije trebala ici na lijecenje u Ameriku , jer tamo je posluzila samo kao pokusni kunic, ko je ona da se Ameri zauzmu za nju.. ---------------------------- Po gtebi trebaba se znati za nekoga da bi ga se izlječilo ? Znaju oni dobro da je pračena sa Javnošću i novinarima ali nisu svemogući . Narvno pokusni kunić kada si u tom periodu smrtno bolestan da nemožeš da čekaš-da živiš 5 ili 7 godina da nađu ljek ! Ili imaš ti neko riješenje bolje kada optužuješ bolnicu da koristi pokusne kuniće koji dobrovoljno doskakuču ! Konačno Htio bi nadodat da nije trebala ici na lijecenje u Ameriku , Ti nemoraš; ali ne glupi; Franjo je išao Šušak je išao Račan je išao sjeti se njh još x iz vrha politike su išli... I njima starim zekanima nije bilo spasa .. Čudno nitko neide Papi da proba nešto preko veze ili je i ovo sada kao ideja bez veze ...

VL
DO
doktorica
10:16 21.03.2013.

neka vrate novac,to bi bila lijepa gesta....

VL
PW
Paul_Watson
11:51 21.03.2013.

Vi svi koji sumnjate u to da će novac biti vraćen govorite to samo zato što ste naučeni na pokvarenu Hrvatsku. Novac će biti vraćen kao što je već netko ovdje napisao tko ima iskustva s time !!!!!!!!!!!!!

VL
PW
Paul_Watson
11:53 21.03.2013.

Pokušali su sve što su mogli da je spase - kod nas bolnica ne bi niti poslala priopćenje niti bilo kakav izraz sućuti.

VL
PW
Paul_Watson
14:21 21.03.2013.

20.03.2013. u 23:53h Biker je napisao/la: Htio bi nadodat da nije trebala ici na lijecenje u Ameriku , jer tamo je posluzila samo kao pokusni kunic, ko je ona da se Ameri zauzmu za nju , mi imamo jako dobre doktore a i tehnika nam nije tako losa kao se smatra , nasi tehicari i bolinicka ekipa vrhunski su ... Ako nema pomoci u Hrvatsko , vjerujte mi nema je nigdje na svijetu ,,, ----------- Ovo jednostavno nije istina. Dapače, liječnici u Americi se znaju zgražati na neznanje i nestručnost naših liječnika.

VL
ZI
zi
16:01 21.03.2013.

mathpoet je napisao/la: Racun se izdaje po izlasku iz bolnice, naplaceno ce biti samo ono sto je odradjeno. Mozda jesu jako skupi, ali su i jako precizni u naplati, na racunu je svaka sitnica jasno navedena. Nora, počivaj u miru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.