Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATOČILA SLUŠKINJU

Princeza na slobodi. Platila jamčevinu od 5 milijuna dolara!

Meshael Alayban ,princeza
Reuters/PIXSELL
12.07.2013.
u 10:51

Meshael Alayban (42) jedna je od šest žena unuka saudijskog kralja, a iza rešetaka se našla nakon što je ustanovljeno da je sluškinji iz Kenije oduzela putovnicu te je držala u službi protiv njene volje

Saudijska princeza koju su prije nekoliko dana u Los Angelesu privele američke vlasti puštena je na slobodu nakon što je platila jamčevinu u iznosu od pet milijuna dolara. Meshael Alayban (42) jedna je od šest žena unuka saudijskog kralja, a iza rešetaka se našla nakon što je ustanovljeno da je sluškinji iz Kenije oduzela putovnicu te je držala u službi protiv njene volje, javlja BBC.

Princeza se sada suočava s optužbom za trgovinu ljudima i morala je predati svoju putovnicu vlastima okruga Orange kojeg ne smije napustiti bez dozvole suda. No to nije sve. Dobila je i elekteroničku narukvicu za praćenje kretanja te joj je izrečena zabrana približavanja žrtvi.

Tužiteljstvo je priopćio da je zatočena Kenijka bila prisiljena obavljati razne kućanske poslove i to za plaću do 220 dolara iako joj je na početku službe bilo obećano mnogo više. Istražuje se i je li ista sudbina zatekla i četiri radnice iz Filipina kojima je princeza također oduzela službene dokumente.

>>Američka policija privela princezu zbog trgovine ljudima!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije