Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svijet bajke

Princ William: Imate li možda dječju autosjedalicu za Batmobile?

Kate Middleton i prinčevi Wiliam i Harry u Warner Brossu (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/15
26.04.2013.
u 16:44

– Moj brat Harry oduševljen je što je dobio mogućnost vidjeti uživo "sovu koja govori", no još mu nisam rekao da Harry Potter nije stvaran pa vas molim da još malo čuvate tu tajnu, rekao je William.

U svijet bajke uronili su na jedan dan članovi engleske kraljevske obitelji, točnije bračni par Kate i William te princ Harry.  Ovaj trojac dan je proveo u studiju Leavesden Warner Brossa, nedaleko od Londona, a društvo im je pravilo još petstotinjak djece i odraslih.

Kraljevska obitelj dobila je poduku iz čarobnjaštva, vidjela kostime i rekvizite iz filmova o Harryju Potteru. Nakon igre s "čarobnim štapićima", princ William "uronio" je u priču o junaku koji ga ne ostavlja ravnodušnim, a to je Batman. Oduševili su ga rekviziti iz "The Dark Knight" trilogije.

– Imate li možda dječje sjedalice za ovakav auto, vjerojatno nemate, ali moram pitati, našalio se princ William nakon što je sjeo u Batmobile.

– Moj brat Harry oduševljen je što je dobio mogućnost vidjeti uživo "sovu koja govori", no još mu nisam rekao da Harry Potter nije stvaran pa vas molim da još malo čuvate tu tajnu, dodao je William.

>>Richard Griffiths, filmski ujak Harryja Pottera umro u 65. godini

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije