Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVANREDNO STANJE

Primorski radio prestaje s emitiranjem

03.11.2008.
u 14:54

RIJEKA - Primorski radio, jedan od najslušanijih u Primorsko-goranskoj županiji, sutra u podne prestaje s emitiranjem. Razlog je, piše u pozivu s Primorskog radija, "neočekivani obrat i novonastala situacija na radiju zbog koje je vlasnik Denis Blašković točno u podne odlučio ugasiti program". Ukidanje programa Primorskog radija potvrdio je Večernjem listu i glavni urednik Bojan Šekinc, no razloge prekida programa nije želio otkriti.

- Ne mogu i ne želim ništa reći do konferencije za novinare koja će se održati sutra u podne - bio je kratak Šekinc. Nitko od zaposlenika na Primorskom radiju također nije želio ništa reći, opravdavajući se kako je takav dogovor među kolegama. Nagađa se mnogo toga, pa čak i kako je mogući prekid programa vezan za neslaganja s vlasnikom radija Denisom Blaškovićem, no iz sjedišta Primorskog radija nisu stizale ni potvrde, ni demantiji. Neki su čak nagađali i da je riječ o marketiškom triku za privlačenje pozornosti.

Primorski radio, najveća i najslušanija privatna radijska postaja u županiji, emitira program više od 11 godina. Signal Primorskog radija pokriva područje na kojem živi 85 posto stanovništva Primorsko-goranske županije, odnosno gotovo 270.000 potencijalnih slušatelja.

Program Primorskog radija čuje se u osam gradova i 17 općina u ovoj županiji. Domet signala obuhvaća cijelu Rijeku, njezino zaleđe i okolicu, Opatiju i cijelo liburnijsko područje, Crikvenicu i Vinodol, dio Gorskog kotara, te otoke Krk i sjeverni dio Cresa. Na tom području Primorski radio ima gotovo 70.000 stalnih slušatelja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije