Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVANREDNO STANJE

Primorski radio prestaje s emitiranjem

03.11.2008.
u 14:06

RIJEKA - Primorski radio, jedan od najslušanijih u Primorsko-goranskoj županiji, sutra u podne prestaje s emitiranjem. Razlog tome je, stoji u pozivu s Primorskog, 'neočekivani obrat i novonastala situacija na Radiju zbog koje je vlasnik - Denis Blašković' točno u podne odlučio ugasiti program'.

Gašenje programa Primorskog potvrdio je to Večernjem listu i glavni urednik bojan Šekinc, no razloge prekida progtama nije želio govoriti.

- Ne mogu i ne želim ništa reči do konferencije za medije sutra točno u podne - bio je kratak Šekinc. Nitko od zaposlenika na Primorskom također nije želio ništa reči opravdavajući se kako je takav dogovor među kolegama. Nagađa se mnogo toga, pa čak i kako je mogući prekid programa vezan za neslaganja s vlasnikom radija Denisom Blaškovićem, no ni potvrde, ni demantiji nisu stizali iz Bračiećve, sjedišta primorskog. Neki su čak nagađali i da je riječ o marketiškom triku za privlačenje pozornosti.

Inaće, Primorski radio, najveća i najslušanija privatna radio postaja u županiji, emitira program preko 11 godina, te ima gotovo 70.000 slušatelja. Signal Primorskog radija koji se emitira već više od 11 godina, pokriva područje na kojem živi 85% stanovništva Primorsko-goranske županije, odnosno gotovo 270 000 potencijalnih slušatelja.

Program Primorskog radija čuje se u 8 gradova i 17 općina u Županiji. Domet signala obuhvaća cijelu Rijeku, njezino zaleđe i okolicu, Opatiju i cijelo Liburnijsko područje, Crikvenicu i Vinodol, dio Gorskog kotara, te otoke Krk i sjeverni dio Cresa. Na tom području Primorski radio ima gotovo 70.000 stalnih slušatelja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije