Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA OPTUŽBU

Primorac siguran kako će ga u drugom krugu podržati i sam Hebrang

primorac
arhiva VL
25.11.2009.
u 13:35

Primorac je kazao kako "retorika koju koristi Andrija Hebrang pokazuje koliko je slab i ljutit na činjenicu da nakon samo sedam dana kampanje ankete pokazuju koliko više glasača podržava mene u odnosu na njega".

Dragan Primorac osvrnuo se u priopćenju za medije na izjavu predsjedničkog protukandidata Andrije Hebranga kazavši kako  "retorika koju koristi Andrija Hebrang pokazuje koliko je slab i ljutit na činjenicu da nakon samo sedam dana kampanje ankete pokazuju koliko više glasača podržava mene, u odnosu na njega".

Andrija Hebrang, podsjećamo, na predizbornom skupu u Krapini optužio je Primorca da je izdajica i dezerter pa zbog toga "ne može voditi ovu državu, a u šaci ge drže svi hrvatski branitelji koje je iznevjerio".

Primorac poručuje kako je, bez obzira na te napade, siguran kako će ga u drugom krugu predsjedničkih izbora podržati ne samo Hebrangovi birači, nego i sam Hebrang.

 

Komentara 41

VI
Vivanaa
17:55 25.11.2009.

Ovaj Hebrang je stvarno lud. Treba što prije otići iz politike.

BI
bilibrig
18:15 25.11.2009.

hebrang je u prau kada je razotkrio ovog prevaranta primorca. najbolji kandidat za predsjednika je upravo hebrang.

OB
-obrisani-
15:07 25.11.2009.

..REKORD..... ..REKORD...... ..REKORD...........ali boli, neke...!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije