Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Primorac: Milan Bandić je pravi HDZ-ov kandidat na izborima

dragan primorac
Davor Puklavec/PIXSELL
11.12.2009.
u 12:42

Postoji mogućnost da se izabere predsjednik koji će predsjednički imunitet koristiti da legalizira svoje kriminalne radnje, prozvao je Primorac.

Ne bojte se, poručio je danas iz Vukovara neovisni predsjednički kandidat Dragan Primorac pozivajući što veći broj građana da izađu na izbore i izaberu predsjednika kojega se građani Hrvatske neće stidjeti.

- Postoji mogućnost da se izabere predsjednik koji će predsjednički imunitet koristiti da legalizira svoje kriminalne radnje. Neki od kandidata u utrku za predsjednika RH ušli su samo zato da bi se imunitetom koji dobivaju spasili od zatvora. Izborom takvoga kandidata za predsjednika Hrvatska bi bila slomljena, ponižena i na koljenima - rekao je Primorac. Dodao je da su danas u Hrvatskoj HDZ i SDP umreženi te da dok je takvo stanje nema mogućnosti za bilo kakav iskorak. Tvrdi i da Andrija Hebrang nije pravi HDZ-ov kandidat za predsjednika nego da je to zapravo Milan Bandić.

Još je jednom pozvao sve predsjedničke kandidate da pokažu svoje imovinske kartice s početka 90-ih godina kako bi građani znali tko je i koliko imao onda, a koliko ima danas.
- Kako je moguće da je netko na početku 90-ih godina imao stan od 40–ak kvadrata, a danas je među najbogatijim Hrvatima?

Zbog korupcije nemamo investicija

- Takvi bi kandidati na predsjedničkim izborima u Americi bili eliminirani iz utrke u prvoj minuti - rekao je Primorac. Podsjetio je da će se posebno boriti protiv korupcije u hrvatskom društvu koja je, kako je istaknuo, najveći razlog zašto u Hrvatsku ne dolaze velike investicije.
– Tako nešto ja mogu reći i uraditi, a mogu samo zato što me nitko ne drži u šaci i nisam ničiji igrač za razliku od drugih.

- Potrebno je dvije ili tri ključne osobe strpati u zatvor i više nikada nikome neće pasti na pamet takvo nešto pokušati, ali za to treba imati hrabrosti. Zbog svega što se događa hrvatski se branitelji s pravom pitaju je li to ta Hrvatska za koju su se borili i koju su željeli - poručio je Primorac najavljujući da ovih dana intenzivira kampanju, a da će se najkrupnije stvari događati u posljednjem tjednu za koji smatra da će biti prijeloman.

- Rast potpore mojoj kandidaturi od 500 posto jedini je razlog niskih napada kojima sam izložen, a to je zato što me se boje i što sam po svim anketama pred drugim krugom - rekao je Primorac. Iznio je i razne brojke iz Hrvatske kao što su svakodnevni rast dugovanja za novih 10 milijuna eura, godišnje nestajanje grada veličine Metkovića i rast nezaposlenih što se, kako je istakao, mora hitno promijeniti. Podsjetio je i na vrijeme kada se učlanio u HDZ i slikao sa stranačkom članskom iskaznicom istakavši ga je to zamolio tadašnji premijer Ivo Sanader kako bi dobio izbore koji su se održavali u to vrijeme.

 - Vukovarci moraju znati da Vukovar nije samo grad. On je simbol. Upravo zato me najviše iritira što na obljetnice stradanja grada mnogi dolaze u grad heroj, a onda ga se ne sjete tijekom cijele godine - zaključio je Primorac.

Komentara 29

OB
-obrisani-
13:13 11.12.2009.

Koliko ja znam on se hvali kako ima SDP iskaznicu broj dva dakle iskaznicu komunističke partije.

OB
-obrisani-
13:22 11.12.2009.

xychhr200 - iliti neznani švicarski \'rvate, e jesi našao novine kojima se može vjerovati? jedne prilike je ta ista arena pisala o mome susjedu kako on i njegova djeca jedu šljive za doručak, ručak i večeru kako bi šreživjeli a nama mulci idi na živce prepravljenim autima i ludovanjem po mjstu, svako malo netko budale iz grabe izvlači? to ti je arena, bila i ostala, ali oni se barem ne kriju, otvoreno priznaju da su \"žuti\".

MO
moriturite
13:19 11.12.2009.

E Primorče, Primorče, ti si Sanaderov igrač i kandidat. Postavljen da uzme što više glasova Hebrangu i Tuđmanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije