Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primorac zadaje udarce bivšem stranačkom šefu

Primorac: Bandić je kandidat Ive Sanadera

dragan primorac
Davor Puklavec/PIXSELL
12.12.2009.
u 14:04

Primorac tvrdi kako je Bandić kandidat Sanadera te je pozvao bivšeg stranačkog vođu da zajedno sa Stjepanom Mesićem objavi istinu o INA-i.

OSIJEK – Milan Bandić je kandidat Ive Sanadera i nekolicine iz vrha HDZ-a – kazao je jučer u Osijeku predsjednički kandidat Dragan Primorac, ističući kako je dobio informacije od niza uglednih ljudi da to uistinu predstavlja povratak Sanadera u hrvatsku politiku i da to birači HDZ-a prepoznaju, te da je očito netko htio da HDZ-ov kandidat ne dobije ove izbore.

Udarce bivšem stranačkom šefu nastavio je dijeliti i pozivajući Sanadera da zajedno s aktualnim predsjednikom Mesićem objavi “istinu o INA-i”.

– Čuli smo da imaju stvari koje znaju o INA-i. Pozivam ih da se već danas obrate građanima i kažu istinu. To može biti ključni poticaj za razotkrivanje korupcije u hrvatskom društvu. Političke opcije na vlasti samo su se natjecale oko podjele plijena, a nikoga nije zanimalo što se zapravo događalo u INA-i - zaključio je Primorac.

Komentara 56

OB
-obrisani-
17:56 14.12.2009.

bandić sadaderov kandidat, a on bio sanaderov ministar ajde šuti radije,

PE
petrovve
16:03 12.12.2009.

HDZ i SDP imaju npvac za kandidature ???,od kuda njima,jedino iz kradje ,proracuna...zasto su oni bolji od drugih ..to se koliko vodim nitko od vas ne pita,samo nanova dajte svoj glas onima koji su i sad u vlasti,nista drugo ondada niste zasluzili...E onda vam stvarno niko ne moze pomoci.

KN
knezovma
14:22 13.12.2009.

Od svih kandidata samo se za dvojicom ne vuku repovi o bilo cemu.Dragi moji hrvati i hrvatice birajte TUDMANA ili Jurcevica i tada mozete biti sigurni da Lustracija dolazi a ponos Hrvatske ce se vratiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije