Naslovnica Vijesti Hrvatska

Primopredaja u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava: Aladrović zamijenio Pavića

Prije imenovanja za ministra rada i mirovinskoga sustava Aladrović je obnašao dužnost ravnatelja Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.
22. srpnja 2019. u 15:44 0 komentara 248 prikaza
Marko Pavić i Josip Aladrović
Foto: Ministarstvo rada i mirovinskog sustava

U Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava u ponedjeljak je obavljena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg ministra Marka Pavića i novoimenovanog ministra rada i mirovinskoga sustava Josipa Aladrovića, kojemu je Hrvatski sabor u petak iskazao povjerenje.

Novi ministri kod premijera Završio sastanak u Vladi Budući ministri davali prve izjave: 'Diplomat mora biti spreman. Nikad bez mobitela'

Prilikom primopredaje Aladrović je zahvalio novoimenovanom ministru regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Paviću na postignutim rezultatima i realiziranim projektima, kaže se u priopćenju ministarstva.

"Zahvaljujem ministru Paviću na dosadašnjoj suradnji. Puno je započetih projekata koje ćemo uspješno realizirati, ali i izazova s kojima ćemo se suočiti", rekao je Aladrović.

Mario Banožić i Josip Aladrović Rekonstrukcija Vlade Novi ministri postat će i Mario Banožić te Josip Aladrović

Najavio je kako će među prvim njegovim aktivnostima biti poziv socijalnim partnerima na dijalog i obnovu Gospodarsko-socijalnog vijeća, u čijem će okviru otvorenim dijalogom i partnerstvom nastaviti suradnju na bitnim društvenim pitanjima.

Prije imenovanja za ministra rada i mirovinskoga sustava Aladrović je obnašao dužnost ravnatelja Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.