Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na Zadranina

Primio ih u stan pa ga udarili palicom po glavi i opljačkali

policija
Arhiva VL
02.03.2011.
u 09:16

Zadranin je policiji prijavio da su ga tri muškarca u nedjelju navečer u njegovu stanu u Gundulićevoj ulici u Zadru udarila po glavi metalnom teleskopskom palicom te mu otuđila pušku za podvodni ribolov i aparat za motanje duhana.

ZADAR - Zadarska policija uhitila je 42-godišnjaka i 48-godišnjaka koje sumnjiči da su u ponedjeljak izudarali i opljačkali 35-godišnjaka iz Zadra. On je prijavio da su ga tri muškarca u nedjelju navečer u njegovu stanu u Gundulićevoj ulici u Zadru udarila po glavi metalnom teleskopskom palicom te mu otuđila pušku za podvodni ribolov i aparat za motanje duhana. Potom su ga zaključali u stanu i pobjegli. Neslužbeno smo doznali da je napadnuti Zadranin ipak poznavao jednog od trojice muškaraca koje je pustio u stan i koji su ga potom napali.

– Na mjestu događaja napravili smo očevid. Napadnuti je muškarac lakše ozlijeđen. Zadarski su policajci jučer na kriminalističko istraživanje doveli dvije osobe od 42 i 48 godina, koje se sumnjiči da su počinile razbojništvo i da su protupravno oduzele slobodu 35-godišnjaku. Osumnjičeni su bili na prepoznavanju – naveli su iz zadarske policije. Neslužbeno doznajemo da su privedeni otprije poznati policiji po nasilništvu i po zlouporabi droga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije