Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrdljiva prijetnja

Prima prijetnje zbog vjenčanja gay para. Jedna s izmetom

gay par
Reuters/PIXSELL
03.06.2013.
u 23:12

Gradonačelnica Montpelliera Helene Mandroux primila je bezboj prijetnji. Ipak, niti jedna nije šokirala kao ona koja je stigla s izmetom

Zbog vjenčanja prvog gay para Vincenta i Bruna, nakon usvajanja zakona o jednakosti istospolnih zajednica, gradonačelnica Montpelliera Helene Mandroux primila je bezbroj prijetnji. Ipak, niti jedna nije šokirala kao ona koja je stigla s izmetom, piše Huffington post.


Brojna pisma s prijetnjama, uvredama i neodobravanjem zbog vjenčanja prvog gay para u Francuskoj, za gradonačelnicu Montpelliera već su postala svakodnevna pojava. Jedno od pisama imalo je i dodatnu prijetnju, izmet. Usprkos prijetnjama gradonačelnica se ne boji, te bi ponovila vjenčanje.

Nedavno je i šefu Nacionalne skupštine Francuske poslano pismo s barutom.

Prije samog ozakonjenja braka istospolne zajednice nasilje nad homoseksualcima diljem Francuske bilo je u porastu, a prijetilo se i zastupnicima.


>>U Francuskoj se pod jakim osiguranjem vjenčao prvi gay par!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije