Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka crkvena

Prilozi za svećenike biskupije Sendai u Japanu

biskupi
Marko Jurinec/Pixsell
08.04.2011.
u 16:07

Svećenici su na hodočašću,koje je imalo korizmeni i pokornički karakter, sveukupno darovali 36.210 kuna te 180 eura

Na nedavnom hodočašću svećenika Zagrebačke crkvene pokrajine u svetište Predragocjene Krvi Kristove u Ludbreg, prigodom ovogodišnje jubilarne godine proslave 600. obljetnice posebnog štovanja Krvi Kristove koje, 350 prisutnih svećenika darovalo je svoje priloge za svećenike biskupije Sendai u Japanu koja je teško stradala prije manje od mjesec dana u katastrofi koja je zahvatila tu zemlju.

U toj biskupiji djeluje 50-tak katoličkih svećenika, a među 7 milijuna stanovnika ima oko 10.000 katolika.

Svećenici su na hodočašću, koje je ujedno bilo i prvi Svećenički dan Zagrebačke metropolije i koje je imalo korizmeni i pokornički karakter, sveukupno darovali 36.210 kuna te 180 eura.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Ninach
00:46 09.04.2011.

Koliko je to Jenija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije