Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volonteri u akciji

Prikupili 10.000 kuna za pomoć malom Svenu

sven
Foto: Facebook
17.08.2016.
u 08:00

Novac će biti uplaćen Svenovim roditeljima za podmirivanje troškova putovanja i boravka u Zagrebu, gdje je dječak na liječenju

Slavonskobrodski Volonterski centar završio je humanitarnu akciju za pomoć jednoipolgodišnjem Svenu Jurkoviću iz Slavonskog Broda, kojemu je nedavno otkriven zloćudni tumor trbušne šupljine.

U dvadesetak brodskih obrtnički radnji, kafića i trgovina bile su postavljene kutije u koje su građani mogli ostaviti svoje dobrovoljne priloge. Za mjesec dana trajanja akcije prikupljeno je oko 10.000 kuna, koji će biti uplaćeni Svenovim roditeljima za podmirivanje troškova putovanja i boravka u Zagrebu, gdje je dječak na liječenju.

- Zadovoljni smo odazivom građana koji su pokazali veliko srce i dali koliko mogu – rekao je voditelj Volonterskog centra Dalibor Vašarević.

>> Pomozite malom Svenu da pobijedi opaku bolest

Komentara 1

OB
ObrenM
08:41 17.08.2016.

Nedaj Boze da mali Sven ne prezivi, odmah bi pokvareni politicari oduzeli roditeljima ostatak novca sakupljen dobrotom i milosrdjem, a ne javljaju se kad treba pomoc potrebitim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije