Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZA NIKAD DOSTA

Prijevara u Varaždinu: Predstavio se kao američki vojnik, ona mu poslala 15.000 eura i dva mobitela

Policija
Sanjin Strukic/PIXSELL
09.06.2021.
u 09:41

- Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela - kažu u PU varaždinskoj.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su prijavu 58-godišnjakinje koja tvrdi da je prevarena od strane nepoznate osobe.

Početkom ove godine putem jedne društvene mreže "upoznala" je muškarca koji joj se predstavio kao američki vojnik na misiji u Siriji. Uvjerio ju je da želi doći u Hrvatsku radi ljubavne veze s njom i zatražio da mu uplati novac kako bi joj poslao pakete pomoći. Novac će joj, obećao je, vratiti naknadno.

U nekoliko navrata uplatila mu je ukupno oko 15.000 eura. Na njegovo traženje kupila je i poslala mu i dva mobitela vrijedna oko 2500 eura. Kako joj on nije vratio novac, ni poslao obećane pakete, niti se pojavio u Hrvatskoj, sve je prijavila policiji jer smatra da je prevarena.

- Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela - kažu u PU varaždinskoj.

Komentara 9

TE
terence
09:59 09.06.2021.

Jadna ona stalno je na internetu a ne cita vijesti. Pa nije prva ni posljednja. Na internetu ima mnogo stvari ali stare uspaljene udovice i puscenice uhvatile se samo kontakt stranica. Pala staroj na pamet pod stare dane ona stvar.. Bolje da je kupila dildu , on je sigurno ne bi prevario.

DU
Deleted user
10:00 09.06.2021.

Hahaha... Babac toliko voli uniformu da plaća 15000 eura za ljubav. Dajte njen mob. ja imam uniformu i puno sam jeftiniji...

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
10:38 09.06.2021.

Mislim da je "vojnik" iz Nigerije i da nije vojnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije