Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljan

Prijetio ubojstvom sutkinji varaždinskog Županijskog suda

sud
Ilustracija
16.07.2012.
u 12:23

Nakon što je 58-godišnjaka saslušao sudac istrage Županijskog suda u Varaždinu, određen mu je istražni zatvor od 30 dana

Varaždinski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim muškarcem za kojeg se sumnja da je počinio kazneno djelo prijetnje službenoj osobi.

Utvrđeno je da je muškarac, nezadovoljan načinom na koji je završen njegov predmet, ubojstvom prijetio jednoj sutkinji varaždinskog Županijskog suda. Nakon što ga je saslušao sudac istrage Županijskog suda u Varaždinu, muškarcu je određen istražni zatvor od 30 dana.

Komentara 1

ST
stjepanovic
10:49 18.01.2014.

Operi ga palicom a potom I njemu jedno 200 kubika kamena da pretvori u ivicnjake...pa se mozda izvini doticnoj sutkinji,,,AMEN

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije