Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN RIJEČANIN

Prijetio ubojstvom muškarcu i ženi, ispalio četiri hica iz automatske puške

kalaš
Foto: Stefan Thomas/DPA/PIXSELL
04.07.2016.
u 12:52

Pretragom prostorija koje osumnjičeni Riječanin koristi pronađena je automatska puška i 17 komada pripadajućeg streljiva

Uhićen je Riječanin koji je u petak, 1. srpnja u Lici prijetio ubojstvom muškarcu i ženi, također s područja Rijeke, pri čemu je iz automatske puške ispalio četiri hica, priopćila je danas ličko-senjska policija.

Uz kaznenu prijavu za kaznena djela prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja osumnjičeni 61-godišnjak bit će odveden nadležnom Državnom odvjetništvu. On je u petak, 1. srpnja, u Glavacima na području Grada Otočca prijetio ubojstvom 67-godišnjaku i 62-godišnjakinji, pri čemu je iz automatske puške ispalio četiri hica.

Pretragom prostorija koje osumnjičeni Riječanin koristi, pronađena je automatska puška i 17 komada pripadajućeg streljiva, navodi se u priopćenju.

>> Policajcu rekao da će ga naći, ubiti i raskomadati

>> Policajac ubojica nije smio nositi službeni pištolj

Komentara 3

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
13:14 04.07.2016.

Ime i prezime....

Avatar Pavel ic
Pavel ic
13:16 04.07.2016.

ime i prezime

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:18 04.07.2016.

Franjo Tankoseric, razvojaceni branitelj, boluje od Ptsp.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije