Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNIN

Prijetio starijim pastirima zbog ispaše

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
16.01.2020.
u 09:53

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 68-godišnjaku i njegovoj 67-godišnjoj supruzi. 

- Osumnjičeni je jučer, 15. siječnja u prijepodnevnim satima u mjestu Cetina, zbog nesuglasica oko ispaše stoke, oštećene verbalno napao pri čemu im je ozbiljno prijetio da bi ih ustrašio ili uznemirio.    

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave - istakli su iz šibenske policije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije