Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BIOGRADU

Prijetio prometnom redaru, 73-godišnjak završio u zatvoru

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
03.06.2022.
u 09:52

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, nadležnom državnom odvjetništvu se podnosi kaznena prijava

Policijski službenici Policijske postaje BIograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 73-godišnjakom kojeg se sumnjiči za prijetnju.

Sumnjiči ga se da je 01. lipnja 2022. godine oko 10.30 sati u Biogradu uputio ozbiljne prijetnje 55-godišnjaku u svezi s njegovim radom, odnosno službenim položajem, a što je kod 55-godišnjaka izazvalo strah i uznemirenost. Navodno je riječ o prometnom redaru. 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, nadležnom državnom odvjetništvu se podnosi kaznena prijava, a osumnjičenik je jučer predan Pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

>> VIDEO Cijene goriva od idućeg tjedna drastično rastu: Prosječan tank benzina bit će gotovo 100 eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije