Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Prijetio maloljetniku govoreći je torcidaš, drogirao ga i tjerao na spolne odnose

zlostavljanje
Foto: Davor Javorović/Pixsell
24.07.2019.
u 12:23

Od veljače 2017. do 7. svibnja 2017. godine u više navrata navodno je tražio od maloljetnika da se međusobno zadovoljavaju masturbacijom i omogućavao mu konzumiranje droge.

Splitsko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 35-godišnjaka kojega tereti za pet kaznenih djela na štetu trojice maloljetnika, doznaje se u tužiteljstvu.

Radi se o kaznenim djelima spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina, spolnom odnošaju bez pristanka, bludnoj radnji, upoznavanju s pornografijom i omogućavanju trošenja droga.   

Optužnica 35-godišnjaka tereti da je posljednjih godinu dana u više navrata tražio od 15-godišnjeg dječaka da dođe u njegov stan prijeteći mu da je torcidaš, da radi kao redar, ima dosta prijatelja koji su za njega spremni sve učiniti kao i da ima pištolj. Prijeteći mu natjerao je maloljetnika da ga oralno zadovolji, navodi se u optužnici.

Terete ga i da je od rujna 2018. do polovice travnja 2019. u više navrata tražio jednog od dječaka da skine hlače i protivno njegovoj volji ga dirao po spolovilu. Od veljače 2017. do 7. svibnja 2017. godine u više navrata navodno je tražio od maloljetnika da se međusobno zadovoljavaju masturbacijom i omogućavao mu konzumiranje droge.

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:33 24.07.2019.

A što da se kaže- odrezati jaja i gotovo.

ZA
zagi101
23:02 24.07.2019.

ček ček jel to onaj koji sa sjevera viče HNS pederi??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije