Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Prijetio maloljetniku govoreći je torcidaš, drogirao ga i tjerao na spolne odnose

Od veljače 2017. do 7. svibnja 2017. godine u više navrata navodno je tražio od maloljetnika da se međusobno zadovoljavaju masturbacijom i omogućavao mu konzumiranje droge.
24. srpnja 2019. u 12:23 2 komentara 971 prikaza
zlostavljanje
Foto: Davor Javorović/Pixsell

Splitsko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 35-godišnjaka kojega tereti za pet kaznenih djela na štetu trojice maloljetnika, doznaje se u tužiteljstvu.

Dječiji dom u Nazorovoj ZDRASTVENO SANIRAN Zlostavljani dječak smješten u Dječji dom u Nazorovoj

Radi se o kaznenim djelima spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina, spolnom odnošaju bez pristanka, bludnoj radnji, upoznavanju s pornografijom i omogućavanju trošenja droga.   

Optužnica 35-godišnjaka tereti da je posljednjih godinu dana u više navrata tražio od 15-godišnjeg dječaka da dođe u njegov stan prijeteći mu da je torcidaš, da radi kao redar, ima dosta prijatelja koji su za njega spremni sve učiniti kao i da ima pištolj. Prijeteći mu natjerao je maloljetnika da ga oralno zadovolji, navodi se u optužnici.

Plaža UHIĆENI NASILNICI Danima na plaži zlostavljali dijete

Terete ga i da je od rujna 2018. do polovice travnja 2019. u više navrata tražio jednog od dječaka da skine hlače i protivno njegovoj volji ga dirao po spolovilu. Od veljače 2017. do 7. svibnja 2017. godine u više navrata navodno je tražio od maloljetnika da se međusobno zadovoljavaju masturbacijom i omogućavao mu konzumiranje droge.

ITA, Coronaviruskrise, Italien
Znanstvena analiza
Rudan: Analiza stvarnih uzroka tragedije COVID-19 u Italiji i drugim zemljama EU
A1 Hrvatska
HOME OFFICE
Najbolji savjeti za što bolji rad od doma