Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEVETNAESTOGODIŠNJA DJEVOJKA OSTAVILA, PA PRIJAVILA BIVŠEG DEČKA

Prijetio joj ubojstvom pa ostao bez pištolja i dvije puške

Nasilje
Boris Ščitar
14.01.2010.
u 09:25

U brzoj policijskoj akciji mladić je priveden u policijsku postaju, a nakon pretrage kuće policija je mu je oduzela pištolj i dvije puške za koje je imao valjani oružani list za držanje i nošenje oružja, te 185 komada različitog streljiva.

VIROVITICA – Devetnaestogodišnja N. S. s virovitičkog područja u srijedu je policiji podnijela pisanu kaznenu prijavu protiv 30-godišnjeg mladića L. D. s kojime je kraće vrijeme živjela u izvanbračnoj zajednici.

Djevojka tvrdi da je napustila mladića, a on joj je poslije toga prijetio ubojstvom, pa se uplašila za svoj život.

U brzoj policijskoj akciji mladić je priveden u policijsku postaju, a nakon pretrage kuće policija je mu je oduzela pištolj i dvije puške za koje je imao valjani oružani list za držanje i nošenje oružja, te 185 komada različitog streljiva. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje ubojstvom protiv L. D. je policija podnijela kaznenu prijavu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije