Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznuda

Prijetili smrću poznaniku zbog nepostojećeg duga od 2000 KM

euro
Arhiva VL
28.01.2010.
u 14:26

P. D. (21) i N. Š. (21) iz BiH uhićeni su u utorak u policijskoj zasjedi nakon što je poznanik, kojem su prijetili smrću i tražili novac, njihove prijetnje prijavio zagrebačkoj policiji.

Policija sumnjiči P. D. (21) i N. Š. (21) iz BiH za iznudu od svog poznanika Ž. V. (20). Uhićeni su u utorak u 15 sati u kafiću u Sesvetama u policijskoj zasjedi. Sva trojica radila su zajedno u kafiću u blizini Tuzle te vlasniku kafića ostala dužna novac. Osumnjičeni su odlučili da dug od 2000 konvertibilnih maraka gazdi treba vratiti V. Ž. iako je gazda na dug već odavno zaboravio.

Potkraj prošle godine u Tuzli zaprijetili su smrću njemu i njegovoj obitelji, a kada im je dao 50 eura i 100 kuna rekli su da im ostatak novca može predati kad se vrate u Zagreb. Prijetnje nisu prestale ni tada.

Tjedan dana prije zasjede Ž. V. našao se s njima i rekao im da novca nema. Prijavio ih je policiji jer su tražili da se sva trojica u utorak sastanu zbog isplate duga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije