Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULOVLJENA

Prijetila plastičnim pištoljem blagajnici i ukrala više stotina kuna

Google Maps
08.12.2020.
u 12:04

Osumnjičeni su danas, 8. prosinca, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave te će protiv njih policija podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru

Vukovarska policija pronašla je počinitelje razbojništva koje se dogodilo u nedjelju, 6. prosinca, oko 19.55 sati u središtu Vukovara.

Prema navodima policije kriminalističkim istraživanjem utvrdili su kako je 35-godišnjakinja u prodavaonici, u Ulici dr. Franje Tuđmana, uz prijetnju plastičnim pištoljem počinila razbojništvo nad 23-godišnjom djelatnicom te otuđila više stotina kuna iz blagajne i mobilni telefon djelatnice. U isto vrijeme njen supočinitelj, 34-godišnjak, je stajao ispred vrata prodavaonice pazeći da netko ne uđe.

- Prilikom pretrage doma i drugih prostorija u Vukovaru gdje 35-godišnjakinja i 34-godišnjak zajedno borave, obavljene temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, 35-godišnjakinja je policijskim službenicima dragovoljno predala plastični pištolj, odjeću koju je nosila u vrijeme počinjenja razbojništva te mobilni telefon koji je otuđila, a koji predmeti su privremeno oduzeti, navode iz policije.  

Osumnjičeni su danas, 8. prosinca, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave te će protiv njih policija podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru    


 

Komentara 1

ST
Stipan
18:28 08.12.2020.

Sirota nije imala novca za pravi pištolj .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije