Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrije na bliskom istoku
Povratak na članak

Prijeti otvaranje i treće fronte, posebna opasnost za Izraelce napadi su 'vukova samotnjaka'

Dok Hamas čvrsto kontrolira opkoljenu Gazu, Zapadna obala složen je teritorij prošaran gradovima na padinama, izraelskim naseljima i vojnim kontrolnim točkama koje dijele palestinske zajednice. Izrael je okupirao teritorij 1967. i podijelio ga na velika područja koja kontrolira, mala područja u kojima Palestinci imaju punu kontrolu i područja u kojima Palestinci i izraelske snage dijele civilne i sigurnosne dužnosti.

Komentari 7

Avatar Idler
Idler
13:59 20.10.2023.

Pozdrav i potpora Izraelu 🇮🇱 za se žrtve i razaranja kriv je Hamas!

VL
KR
Kradezeovac
14:21 20.10.2023.

aafParis123 A sada nam reci koliko je 5000 tisuca?

VL
Avatar Križari
Križari
15:03 20.10.2023.

Neka zgaze Hamas i Hezbolah. Pa valjda su se za to pripremali zadnjih deset godina.

VL
DU
Deleted user
15:52 20.10.2023.

ne otvara se treca fronta nego poako treci svjetski rat

VL
DU
Deleted user
14:35 20.10.2023.

Putin i Rusija znaju kako.. Onima koji se ne žele boriti za rusiju bit će oduzeto rusko državljanstvo. Oleksandr Bastrykin, predsjednik Istražnog odbora ruske Federacije, predložio je da se migrantima koji su dobili ruske putovnice oduzme rusko državljanstvo. Milijuni građanana iz zemalja bivšeg SSSR-a trenutno rade u rusiji, a neki od njih su dobili i državljanstvo. Razlikovanje građana po duljini staža u državljanstvu je jednostavno službena podjela ljudi na prvorazredne i drugorazredne i kršenje onih zakona koje bi Bastrykin trebao štititi. Ali "zemlja robova i gospodara" spremna je na ovaj način pronaći još par stotina tisuća regruta. Žele što više odgoditi trenutak kada će iz Moskve i Sankt Peterburga morati masovno pozivati "normalne" ruse kojima ovaj krvavi rat ne treba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.