Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPORTAŽA IZ KOSOVSKE MITROVICE

'Prijeti nam sukob, Kosovo će ostati prazno. Ovdje više života nema, ovo je trajna spirala konflikta'

02.05.2023.
u 14:45

Naš reporter na sjeveru Kosova nakon izbora u srpskim općinama koje su bojkotirale srpske stranke pa su sa šačicom glasova - njih točno 1567 od 45.098 upisanih birača- pobjedu odnijeli Albanci koji ondje neće moći vladati. Grad je nakon 24 godine i dalje podijeljen, njegove su rane ostale otvorene i nikako da zarastu. Ibarski most, koji razdvaja Južnu i Sjevernu Mitrovicu, i dalje čeka na otvaranje za prolazak automobila. Taj je most od 1999. godine simbol podjele i razdvajanja.

Ključne riječi

Komentara 2

ST
sttipe
19:20 02.05.2023.

Kad odu jedni i drugi, ostati će samo Bondsteel...

DE
Demigodessnixie
16:08 02.05.2023.

sve će to Pupi, u dogovoru s Plenkijem preseliti u Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije