Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAROBLJEN U UKRAJINI
Povratak na članak

Prijeti mu doživotni zatvor ili smrtna kazna: Hrvat Prebeg staje pred sud tzv. NR Doneck

Hrvatsko Ministarstvo vanjskih i europskih poslova objavilo je da Republika Hrvatska najstrože osuđuje podizanje optužnice protiv hrvatskog državljanina Vjekoslava Prebega tzv. Narodne Republike Donjeck.

Komentari 11

SM
Sivi_medvjed
08:20 14.08.2022.

Moj decko sta ti je to trebalo! Znas li kako se tretiraju oni koji idu u tude zemlje ratovat i ubijat placenici..I Plenkovic ti oteze situaciju nista dobro nije napravio.Naprotiv oteza situaciju..Poznat devedesetih u podrumu a tamo isa prosipat pamet..

VL
Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
15:16 14.08.2022.

Prijeti mu doživotni zatvor ili pravedna smrtna kazna za plaćenike i strane izdajnije: Pravi hrvat Prebeg staje pred pravedan sud tzv. NR Doneck i možda če morati biti uz Boga i domoljublje kao svoj na tuđem za streljacki vod spreman.

VL
Avatar Payback
Payback
08:55 14.08.2022.

Ni jedan Hrvat nebu išao bi za tisuće Eura tamo ratovati...naši idu iz razloga jer žele pomoći napadnutim Ukrajincima. Nije lova u pitanju dragi forumaši s istoka.. ismo mi kao vi

VL
Avatar Payback
Payback
08:52 14.08.2022.

U ruskoj vojsci su Čečeni plaćenici, Wagner plaćenici, ne ruski narodi iz Sibira masivno ...bit će razmjena

VL
MA
mamuti
08:32 14.08.2022.

Svakog zarobljenog rusa isto tako osuditi ......i gotovo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.