Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

Prijeteći oružjem od trgovkinje oduzeo nekoliko tisuća kuna

policija
Foto: ilustracija
04.11.2014.
u 11:21

Tijekom noći na ponedjeljak, nepoznati počinitelj je u Ivankovu kod Vinkovaca provalio u obiteljsku kuću u Strossmayerovoj ulici otuđio električni alat, materijalna šteta pričinjena vlasniku je nekoliko tisuća kuna

Policija još traga za nepoznatom osobom koja je sinoć oko 19,45 sati, pri kraju radnog vremena, zaprijetivši oružjem djelatnici jedne trgovačke radnje na Trgu bana Šokčevića u najstrožem središtu Vinkovaca, oduzeo nekoliko tisuća kuna. Kradljivac se nakon razbojništva uputio u nepoznatom smjeru, a policija u svom redovitom dnevnom izvješću napominje kako djelatnica trgovine nije ozlijeđena.

Tijekom noći na ponedjeljak, nepoznati počinitelj je u Ivankovu kod Vinkovaca provalio u obiteljsku kuću u Strossmayerovoj ulici otuđio električni alat, materijalna šteta pričinjena vlasniku je nekoliko tisuća kuna.

>> Uzeo repromaterijal vrijedan nekoliko milijuna kuna, a platio tek nekoliko stotina tisuća kuna

Komentara 1

Avatar gecdra
gecdra
12:42 04.11.2014.

Od koga ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije