Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U središtu Rijeke

Prijeteći nožem razbojnik opljačkao pekarnicu

'policija_nnn_bih_100210'
'Photoshop'
12.09.2010.
u 12:21

Zasad se ne zna je li riječ o istoj osobi koja je u subotu, također u jutarnjim satima, na isti način, prijeteći nožem, opljačkala trgovinu Brodokomerc Nove u Strossmayerovoj ulici.

 

U pekarnicu Mlinara u riječkoj Supilovoj ulici u središtu grada jutros oko 10.30 sati upao je muškarac prijeteći nožem dvjema prodavačicama. Zatražio je novac koji su mu one prestrašene predale. Nitko nije ozljeđen. Razbojnik se domogao manjeg iznosa.

Policija je završila očevid oko 11.30 sati nakon čega je pekarnica nastavila raditi. Za nepoznatim razbojnikom policija je odmah započela potragu.

Zasad se ne zna je li riječ o istoj osobi koja je u subotu, također u jutarnjim satima, na isti način, prijeteći nožem, opljačkala trgovinu Brodokomerc Nove u Strossmayerovoj ulici. I ondje se razbojnik domogao manjeg novčanopg iznosa jer tiejkom jutra trgovina niej imala veći promet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije