Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriven razbojnik

Prijeteći nožem iz mjenjačnice ukrao 3600 kuna

\'noz_nnn_crn_240211\' noz, ubod nozem, uboden
Arhiva VL
16.01.2012.
u 14:14

Dana 26. prosinca opljačkao je mjenjačnicu Arbum prijeteći kuhinjskim nožem

Rapska policija otkrila je razbojnika koji je 26. prosinca prošle godine uz prijetnju kuhinjskim nožem opljačkao mjenjačnicu Arbum u poslovnom centru Mali Palit u Rabu. Iz mjenjačnice je te večeri ukradeno oko 3600 kuna u novčanicama strane valute i kuna, a nemaskirani razbojnik prijetio je 36-godišnjoj djelatnici, no nije je ozlijedio.

 

Komentara 1

DE
deus ex machina
14:46 16.01.2012.

ČOVJEKA TREBA \"INFORMIRATI\" ! Ovog , očito lopova \"bez formata\" treba u ime pravednosti \"informirati\". On se treba \"povezati\" sa USKOK-om, priznati što god oni traže, dobiti status \"zaštićenog svjedoka\"protiv samog sebe i .............evo ga za 2-3 dana ...........na slobodiodi !!! Očito čovjek još nije skužio kako to \"funkcionira\" !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije