Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priveden Vodičanin

Prijete mu 2 godine zatvora: Psa zavezao za šipku i bacio u more

more
Foto: Saša Miljević/Pixsell
26.03.2014.
u 11:18

Psa se u nekoliko navrata pokušao riješiti tako što se odvezao daleko od Vodica i izbacio ga je iz automobila, ali bi se životinja uvijek vratila.

Policija je otkrila da je 41-godišnji Vodičanin početkom ožujka psa konopom zavezao za metalnu šipku i bacio ga u more, pišu 24sata.

Mrtva životinja pronađena je prošlog tjedna u moru na Martinskoj pokraj Šibenika. Privedeni Vodičanin ubio je psa svoje supruge jer je životinja bila agresivna i napadala je susjede i njihove ljubimce

Psa se u nekoliko navrata pokušao riješiti tako što se odvezao daleko od Vodica i izbacio ga je iz automobila, ali bi se životinja uvijek vratila. Na Općinskom državnom odvjetništvu protiv njega će biti podignuta prijava zbog kaznenog djela ubijanja ili mučenja životinja te mu prijeti zatvorska kazna u trajanju do dvije godine.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Zanimljiva politika: Usvoji psa lutalicu i dobit ćeš manji račun za otpad!

>>Pijani 54-godišnjak sjekirom udario svog psa u glavu

Komentara 8

Avatar MK
MK
11:41 26.03.2014.

Vidi ti ovo - a policajcu (ili bolje reci "milicajcu") Saši Sabadošu nista ne prijeti...

EV
evropljanin
12:18 26.03.2014.

zelim da ta bestija u ljudskom izgledu tako isto nade svoj kraj . nikad imao srece u zivotu.

TO
tommybahama
13:12 26.03.2014.

Kazna je preblaga za jedno i drugo !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije