Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Le Canard Enchaine

Prijete drugom satiričkom tjedniku: Raskomadat ćemo vas sjekirom

francuska policija
Foto: ilustracija
13.01.2015.
u 20:54

"Na vas je red", stoji u e-mailu koji je redakcija primila dan nakon napada u Parizu

Najveći francuski satirički tjednik Le Canard Enchaine (Okovani patak) u svom novom broju piše kako su primili prijetnju smrću dan nakon napada na Charlie Hebdo, drugi satirički tjednik u Parizu. U e-mailu koji su primili 8. siječnja, navodi se, piše "Na vas je red", a novinarima se prijeti da će ih raskomadati sjekirom, prenosi The New Zealand Herald.

U novinama piše kako je s obzirom na kontekst sigurnost pojačana te je policija otvorila istragu.

La Canard Enchaine osnovan je 1915. godine, a s tiražom od gotovo pola milijuna primjeraka mnogo je popularniji od Charlie Hebdoa, koji ima tiražu od 60.000 primjeraka. Poznat je po reportažama o političkim i poslovnim krugovima i istraživačkim tekstovima o skandalima, a sadrži i šaljive tekstove i karikature.

>> Pogledajte novu naslovnicu satiričkog lista Charlie Hebdo

>> Ubijeni urednik Charlie Hebdoa radio plakat Svećenikove djece

Komentara 14

PA
pacoje
03:00 14.01.2015.

me ne..tko se to osudjuje da staru genocidnu naciju,sa kolonizacijskom povijescu africkih zemalja da ometa slobodu na vredjanje,psovanje i sirenje mrznje ,vredjajuci vijeu i dijelo onih koji vjeruju u religiju, pa to je diosta za europske vrijednosti kolonizatora malo cudno.

ZO
zoom
03:48 14.01.2015.

Tiraža žutila-sloboda govora....zašto???Čuvajte i poštujte život kroz njegovu plemenitost...materijalizam nas je i doveo do dna ljudskosti!!

PL
plotto
11:11 14.01.2015.

Sad je vrijeme da se lova zgrabi.Kod cionista je taj trenutak uvijek.Oni su spremni žrtvovati i svoje ako se isplati.Charlie Hebdo je štampan u 3 milijuna primjerka,a slijedeći je najavljen u 5 milijuna ?!!! Zar vam to nije čudno ?? Meni nije jer znam da njihova pohlepa nema mjere i granice.A uz to nastavlajju sa provokacijama i uvredama na račun nežidovskih vjernika.Glavno da se kršćani i muslimani mlate,a njima profit i svaka korist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije