Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPĆEOPASNA RADNJA

Prijavljen jer nije dobro brinuo za pse koji su pobjegli iz dvorišta i izgrizli 75-godišnjakinju

psi
Pixabay
26.11.2021.
u 10:00

Psi, a riječ je o odraslim psima, nisu bili označeni mikročipom, ni registrirani  pri nadležnom Ministarstvu

Za općeopasnu radnju prijavljen je 63-godišnjak jer nije na pravi način brinuo o svoja dva psa. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnjiči ga se da je unatrag nekoliko godina na svojoj adresi stanovanja u Dubravi, držao dva pasa, terijera i pit nulla. No nije se o njima, tvrdi policija, brinuo na odgovarajući način. Psi, a riječ je o odraslim psima, nisu bili označeni mikročipom, ni registrirani  pri nadležnom Ministarstvu.

Osim toga sumnja se da je pse držao u neodgovarajućim uvjetima, a unatoč tome što je znao da se radi o agresivnim psima nije im osigurao odgovarajući smještaj. Zbog svega toga je, kako se sumnja, psima omogućeno da 21. listopada u 20.10 pobjegnu iz dvorišta u  Ulici Vebera Tkalčevića. Psi su nakon bijega iz dvorišta naišli na 75-godišnjakinju koja je šetala svoga psa mješanca te su ju napali i više puta ugrizli pri čemu su ju teško ozlijedili.  Zbog svega toga 63-godišnjak je kazneno prijavljen. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije