Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD KOD GLINE

Prijavljen HDZ-ovac koji je šakom u glavu udario Mostovca

Mario Božurić sa masnicom ispod oka
Foto: Vecernji.hr
22.08.2016.
u 12:33

Međustranački incident prokomentirao je i glasnogovornik Mosta i kandidat stranke u VI. izbornoj jedinici Nikola Grmoja.

Policija je prekršajno prijavila 43-godišnjeg čelnika HDZ-a u Gornjoj Bučici kod Gline Zvonka Hrgovića zbog subotnjeg fizičkog napada na sumještanina Marija Božurića (49), kandidata na izbornoj listi Mosta u 6. izbornoj jedinici.

Policija je objavila kako je zbog narušavanja javnog reda i mira u Gornjoj Bučici kod Gline, koji se dogodio u subotu oko 20 sati, podnesen prekršajni optužni prijedlog protiv 43-godišnjaka, koji je u dvorištu fizički napao 49-godišnjaka koji je zadobio dva udarca. Božurić je liječnićku pomoć zatražio u Domu dzravlja u Velikoj Gorici. 

Posjetimo, čelnik Mosta Božo Petrov na Facebooku je objavio informaciju o napadu na njihova člana.

>>'To ti je za sve objave': Mostov kandidat tvrdi da ga je HDZ-ovac udario šakom u glavu

Komentara 13

DU
Deleted user
15:00 22.08.2016.

Samo HDZ i SDP su vladali ove protekle godine, HDZ 16 odnosno 18 godina a SDP 8 godina. Ti su ljudi izgradili ovu Hrvatsku koju imamo. Zbog njih, zahvaljujući njima, ovako nam je dobro. MOST je također dao svoj doprinos kao i ostale male i omanje stranke koje su koalirale s velikima. Riječju; svi političari su nam omogućili ovakav život, ovakvu zbilju, budućnost koja nas čeka. Zbog njih i njima zahvaljujući svojoj djeci ostavljamo dobru, solidnu i prosperitetnu zemlju. Potpis B. Petrov, dipl. psihijatar

SN
Snowman
14:17 22.08.2016.

Cudan ste vi svijet, jos pravite od toga sprdacinu. Tako sta se mora kazniti bez obzira tko je tko, inace to nevodi nikamo.

GO
gooniegoogoo
15:18 22.08.2016.

doživotna zabrana javnog djelovanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije