Naslovnica Vijesti Crna kronika

Prijavila krađu pištolja pa prijavljena zbog prekršaja

Šibenčanka je pištolj držala u običnoj ladici stola, a ne, kako nalaže Zakon o oružju, "zaključan u metalnom ormaru, sefu ili sličnom spremištu koje se ne može otvoriti alatom uobičajene uporabe".
20. svibnja 2010. u 14:12 1 komentara 6 prikaza
pištolj
Foto: Arhiv VL

ŠIBENIK - Nakon što je šibenska policija uhitila 31-godišnjeg Šibenčanina zbog dvije provale i krađe pištolja, DVD playera, televizora i mobitela, morala je kazniti, odnosno prekršajno prijaviti i žrtvu, 62-godišnju ženu.

Naime, Šibenčanka je pištolj držala u običnoj ladici stola, a ne, kako nalaže Zakon o oružju, "zaključan u metalnom ormaru, sefu ili sličnom spremištu koje se ne može otvoriti alatom uobičajene uporabe".

Lopov je provalio u njezin stan u noći sa 4. na 5. svibnja i ukrao samo oružje. Zbog straha da lopov nekoga ne ozlijedi pištoljem, žena je krađu prijavila policiji.

Veći dio ukradenih stvari lopov nije prodao pa su predmeti vraćeni vlasnicima.

 

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • Zlatko72:

    treba nju u zatvor da bude primjer drugima a ne samo kazniti novcano zast ona nije prijavila kada je bio kod nje i sta ce njoj pistolj mozda je i ona sudjevovala sa onim ko je uzo pistolj pa se ... prikaži još!se nisu mogli sloziti pa ona hop u policiju tralalalalalaa