Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kažnjena i žrtva

Prijavila krađu pištolja pa prijavljena zbog prekršaja

pištolj
Arhiv VL
20.05.2010.
u 14:12

Šibenčanka je pištolj držala u običnoj ladici stola, a ne, kako nalaže Zakon o oružju, "zaključan u metalnom ormaru, sefu ili sličnom spremištu koje se ne može otvoriti alatom uobičajene uporabe".

ŠIBENIK - Nakon što je šibenska policija uhitila 31-godišnjeg Šibenčanina zbog dvije provale i krađe pištolja, DVD playera, televizora i mobitela, morala je kazniti, odnosno prekršajno prijaviti i žrtvu, 62-godišnju ženu.

Naime, Šibenčanka je pištolj držala u običnoj ladici stola, a ne, kako nalaže Zakon o oružju, "zaključan u metalnom ormaru, sefu ili sličnom spremištu koje se ne može otvoriti alatom uobičajene uporabe".

Lopov je provalio u njezin stan u noći sa 4. na 5. svibnja i ukrao samo oružje. Zbog straha da lopov nekoga ne ozlijedi pištoljem, žena je krađu prijavila policiji.

Veći dio ukradenih stvari lopov nije prodao pa su predmeti vraćeni vlasnicima.

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZL
Zlatko72
15:58 21.05.2010.

treba nju u zatvor da bude primjer drugima a ne samo kazniti novcano zast ona nije prijavila kada je bio kod nje i sta ce njoj pistolj mozda je i ona sudjevovala sa onim ko je uzo pistolj pa sese nisu mogli sloziti pa ona hop u policiju tralalalalalaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije