Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCES U SISKU

Prijave za ratni zločin protiv dvojice milicajaca tzv. SAO Krajine

policija
Braco Selimović
07.11.2011.
u 11:35

Sisačka policija podnijela je kaznene prijave za ratni zločin protiv ratnih zarobljenika i civilnog stanovništva počinjen u jesen 1991. godine na području Hrvatske Kostajnice.

Protiv dvojice pripadnika specijalne jedinice milicije tzv. SAO Krajine sisačka policija podnijela je kaznene prijave za ratni zločin protiv ratnih zarobljenika i civilnog stanovništva počinjen u jesen 1991. godine na području Hrvatske Kostajnice.

Naime, utvrđeno je da su 46-godišnjak i 45-godišnjak s područja Dvora sredinom listopada 1991. godine iz prostorija tadašnje Stanice milicije Kostajnica u Hrvatskoj Kostajnici izveli petoricu pripadnika pričuvnog sastava Policijske uprave Sisak i dvojicu civila te ih kamionom odvezli u pravcu sela Volinja, gdje su ih neposredno uz rijeku Unu izveli iz kamiona i ubili.

Dvojica osumnjičenih nedostupna su hrvatskom pravosuđu jer se ne nalaze na teritoriju Republike Hrvatske.

Komentara 10

Avatar Panter2007
Panter2007
11:55 07.11.2011.

Sta cekate do sad raspisat Interpol tjeralicu za njima. Posaljite Agente CIA neka ih uhapse kako je to UDBA radila likvidacija po postupku dase dokazi zatuskaju.

OB
-obrisani-
12:14 07.11.2011.

a dok ih nema izvršiti konfiskaciju imovine i brisanje iz knjige državljana.

UT
utatica
17:33 07.11.2011.

da se nalaze na teritoriju RH vjerojatno ibi bili savjetnici od Lovrićke ili Borzanice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije