Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natjecanje

Prijave za brodsku fišijadu do 28. lipnja

fiš paprikaš (1)
Ivica Galovic/PIXSELL
25.06.2013.
u 16:44

Natjecanje će se, uz brojne popratne sadržaje, održati u petak, 5. srpnja na parkirališnom prostoru Stadiona pokraj Save u Slavonskom Brodu s početkom u 16 sati.

Brodska Turistička zajednica i ove godine organizira tradicionalno Otvoreno prvenstvo Slavonskog Broda u kuhanju fiša. Fišijada se odvija u sklopu završnice nacionalnog projekta \"Lijepa naša Sava\", čiji je osnovni cilj podizanje svijesti o važnosti rijeke Save za sve oblike života hrvatskih stanovnika uz Savu.

Natjecanje će se, uz brojne popratne sadržaje, održati u petak, 5. srpnja na parkirališnom prostoru Stadiona pokraj Save u Slavonskom Brodu s početkom u 16 sati.

Organizator za sve natjecatelje osigurava po 3 kg očišćene ribe ujednačene kvalitete. Natjecatelji se za Fišijadu moraju prijaviti do petka, 28. lipnja u Turističko-informativnom centru Turističke zajednice na Trgu pobjede. 

>> Orahovčani svratili u gradski park na tradicionalni fiš paprikaš

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije