Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMPANJA
Povratak na članak

Prijatelji životinja upozoravaju na napuštanje pasa i mačaka zbog odlaska na more

Uz puno ljubavi i strpljenja, odgovornost se pokazuje udomljavanjem, mikročipiranjem i kastracijom, rekao je Slavko Sobin.

Komentari 3

Avatar Tračalo
Tračalo
03:10 01.07.2019.

Ovi stvarno nemaju drugog posla valjda dobivaju i potporu za skupljanje islužene robe

VL
VI
vid71
15:30 28.06.2019.

A hoće li itko upozoriti na opasnost da neki ljudi nemaju gdje spavati, beskućnici? Valjda bi trebalo prvo o njima provesti računa a poslije kad se to riješi brinuti se za niže oblike života.

VL
CA
cacko
14:56 29.06.2019.

Za nize oblika zivota.???Koji su to nizi obliki zivota???Takovu osobu nebih pozeljela imati u svojoj blizini.Za beskucnike se brinite vi. Onda je stvarno vasa misija za covjecanstvo velika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.