Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže neovisan nadzor
Povratak na članak

Prijatelji životinja: Inspekcije nikada ne pronađu nepravilnosti u radu skloništa

Skloništa moraju imati najviše standarde u postupanju prema životinjama, jer one ionako već ispaštaju zbog ljudske neodgovornosti. Poražavajuće je da većina nisu otvorena prema građanima i volonterima

Komentari 1

BE
Berlioz
11:53 09.12.2020.

Ne mogu komentirati ostala skloništa za životinje ali mogu Dumovec. Žena i sin često volontiraju u njemu, i ja sam bio dva puta i mogu mirne duše reći da su ovi zadnji napadi na njega neutemeljeni. Radi se o osobnom sukobu između jedne bivše volonterke, koja je odlučila napakostiti upravi. Možda se radi i o novcu jer je najavljeno ulaganje u Dumovec pa netko želi novu upravu kako bi omastio brk. Boksovi su uvijek bili čisti, životinje nahranjene i zadovoljne, ima deka, zaista nitko od nas nije vidio ništa što bi opravdavalo hajku koja se podigla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.