Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekonstrukcija

Prijatelji ubijenog Ivana Mamića (18) policajcu: Ubojice! Đubre!

rekonstrukcija mamić-šoštarić (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/10
17.05.2012.
u 14:52

Na mjestu ubojstva okupilo se mnogo mladićevih prijatelja koji su odlučili prozvati i Šoštarićeva brata koji je policajca vozio u vrijeme ubojstva, ali nikada nije kazneno prijavljen

Djelomična rekonstrukcija ubojstva Ivana Mamića (18) napravljena je na Horvaćanskoj ulici kod kućnog broja 128 na zagrebačkom Jarunu preko puta crkve Sveta mati slobode.

Policajac Siniša Šoštarić, koji je ispalio hice u 18-godišnjaka, sutkinji je ispričao svoju verziju događaja.

Na rekonstrukciju je stiglo mnoštvo Ivanovih prijatelja koji su tijekom rekonstrukcije povremeno izvikivali: "Ubojice! Đubre!", a prozivali su i Šoštarićeva brata koji je policajca vozio za vrijeme ubojstva, no protiv njega nikada nije podnesena kaznena prijava zbog sudioništva.

Komentara 53

MI
miso
15:20 17.05.2012.

Bože sačuvaj, tko sve ima pravo na oružje u Hrvatskoj! Pucati u dječaka - pa kome to pada na pamet?

RT
Rollo Tomasi
15:30 17.05.2012.

Iako nema nikakve rasprave o krivnji i postupku policajca (treba ga zatvoriti na maksimalnu kaznu zatvora), zanimljivo je da njegovi prijatelji rade žrtvu od dečka koji je imao policijski dosje zbog droge... A i nije bio samo konzument.

DI
Dipling
22:44 17.05.2012.

64 gorane ma šta ti trabunjaš budalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije