Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonija na netu

Prijatelji Slavonije i Hrvatske dovode nam turiste

slavonija
Davor Javorović/PIXSELL
19.06.2013.
u 16:56

Poseban je naglasak na Slavoniju, lov, gastronomiju i vina, a dogovorili su poslovnu suradnju sa Hrvatskim šumama

Umirovljeni danski biznismen hrvatskih korijena Kruno Kaić ovih je dana široj javnosti predstavio dvije internet stranice namijenjene promidžbi turističke ponude Hrvatske, a posebice njegove rodne Slavonije.

Riječ je o stranicama koje imaju adrese slavonia.biz i jagtikroatien.dk putem kojih će organizirati agente za animiranje turista iz cijelog svijeta i dovođenje u našu zemlju. 

- Stranicom slavonia.biz želimo potaknuli da se građani Slavonije još vise bave turističkim uslugama i poboljšaju ponudu - kaže Kaić dodajući da ona donosi ponudu svih gradova i županija što uključuje brojne destinacije, priredbe, gastronomiju, vina, lov, ribolov i drugo, a objavljeno je izuzetno mnogo fotografija i video-zapisa. Zasada je sve to na švedskom i norveškom jeziku i biti će prevedena još na više jezika kako se bude stvarao lanac agenata po svijetu, koji će raditi na paket ponudama i slati turiste iz svojih zemalja u Hrvatsku. Pripremaju se prijevodi na francuski, talijanski i finski jezik. Potporu ovim projektima daje neformalna skupina pod nazivom Prijatelji Slavonije i Hrvatske, a u njoj su naši ljudi raznih struka koji žive i rade u Danskoj i Slavonija im je na srcu pa to čine da pridonesu boljem poznavanju Lijepe naše u svijetu.

Druga stranica objavljuje sve o lovu i lovištima u Hrvatskoj, a sklopili su ugovor o poslovnoj suradnji s Hrvatskim šumama kako bi i njihova lovišta, te turističko-smještajne kapacitete mogli koristiti za strane goste. I ona je već pripremljena na nekoliko jezika, a uključivanjem agenata iz cijelog svijeta širit će se na brojne jezike.

- Imamo Prijatelje Slavonije koji žive u drugim državama svijeta, sviđa im se ovaj koncept rada, pa su se rado uključili pojedinci iz Londona, Beča, Stockholma, New Yorka i drugih gradova - kaže na kraju Kruno Kaić dodajući da sada pokreću promidžbene aktivnosti u niz zemalja kako bi organizirali ljude za ostvarenje ovih zamisli.

>>Turistički kruzer na Savi plijenio pozornost Brođana

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije