Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračun u splitu

Prijatelji Joška Keruma slomili šake na glavama pijanih mladića

\'unutrasnja...zagreb...12.10.2006.  nasilje u skoli, tucnjava, maltreiranje, ucenici,  foto: goran stanzl\'
Goran Stanzl/PIXSELL
21.08.2011.
u 11:02

Dvojica s kojima su se tukli noć su provela u policiji. Zadržani su da se otrijezne. I tata Kerum iza sebe ima nekoliko tučnjava

Joško Kerum, dvadesetjednogodišnji sin splitskog gradonačelnika Željka, potukao se u subotu oko 23 sata i dobio prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira. U tučnjavi su sudjelovali i njegovi prijatelji Ante M. (21) i Ivan K. (20), dok su se na suprotnoj strani našli Josip B. (29) i Zoran V. (26).

Sukob je izbio na cesti, konkretnije na raskrižju Velebitske i Dubrovačke ulice u Splitu, zbog prednosti prolaska. Joško Kerum prošao je bez ozljeda, njegovi su prijatelji teže, a Josip B. lakše je ozlijeđen.

No, doznajemo, Joškovi prijatelji imaju slomljene kosti šake pa je onda jasnije tko je tu izvukao deblji kraj. Uz to, dvojica s kojima su se tukli noć su provela u policiji. Zadržani su na trežnjenju. Josip je imao 1,7 promila, a Zoran mu je prisilno pravio društvo iako su njemu izmjerili manje od 0,5 promila. Kao što to obično biva, svi sudionici tučnjave prekršajno su prijavljeni.

Tata Kerum nije se javljao na mobitel, no tučnjave u javnosti ni njemu nisu nepoznanica. Potukao se 2008. godine u Zagrebu, u narodnjačkom kafiću Ramazzoti. Na Kerumovoj strani tukli su se Tomislav Grujica, danas savjetnik gradonačelnika Splita za komunalno gospodarstvo i redarstvo, i Ivica Livaja, kasnije poznat iz afere gradnje vrtića jer mu je Kerum dodijelio posao bez natječaja. Željko Kerum tukao se i kao gradonačelnik. Izbacivao je goste iz svoga kafića Sky.

Komentara 14

OB
-obrisani-
12:13 21.08.2011.

Prebili dva mrtva pijana lika koji nisu bili u stanju dati iskaz ???.... Dajte im sad po jedno 2 godine robije i sledeci put ce biti mirniji.

CO
crni oblak
12:42 21.08.2011.

i šta sad,vrjedi za njega zakon kao i za ostale,kazna kazna i šta,pa muško je zamisli kriminala sudjelovao u tučnjavi,vauuuu,nek plati kaznu parsto kuna i mir.

Avatar DucMan
DucMan
15:24 21.08.2011.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje -------------------------------------------- Večernji list stavlja link na članak u 24 sata?! Nebo, otvori se, što je postalo od nekadašnjeg Večernjaka. :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije