Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovrha djeteta
Povratak na članak

Prijatelji iz razreda Cesarea ne smiju zvati, majka se odselila za njim u Italiju

Majka Nina Kuluz viđa Cesarea pod nadzorom, tri puta tjedno po dva sata. Baku, djeda i tetu s kojima je živio vidio je samo jednom, na sat vremena, još prošle jeseni

Komentari 34

DU
Deleted user
10:10 03.04.2019.

Šteta što nije u zatvoru zbog otmice.. Drugačije bi Slavica palamudila da je otac oteo dijete. Hajde bar je dijete konačno počelo odrastati u normalnoj zemlji....

VL
Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
10:18 03.04.2019.

Ovrha djeteta, najam maternice itd... To su vam ti 'socijaldemokrati', 'liberali', demon..., pardon, 'demokršćani'.

VL
Avatar maxist
maxist
12:24 03.04.2019.

"majčinstvo" koje je ona provodila ne priznaje zakone ni prava oca ! Srećom on nije odustao a ona nije uspjela cijediti ga čitav život ne radeći ništa. Dijete ni ovako ni onako nema previše sreće s "roditeljima" ! Godine idu i za 7 on će biti punoljetan i sam će odlućiti .......pa oboje mogu dobiti figu pod nos......

VL
Avatar antimaterija
antimaterija
08:48 03.04.2019.

Nemojte pisati gluposti, u demokratskoj EU nitko ne može nikome zabraniti da zove bilo koja bilo gdje, sasvim je druga stvar dopušta li roditelj djetetu komunikaciju sa njegovim prijateljima, ali to se mora dokazati i onda se može djelovati sudski. Majsku se s druge strane ne može braniti, žena je dijete otela i najveću mu je štetu učinila upravo ona.

VL
AU
austrougarskigeneral
10:09 03.04.2019.

ovo postaje sapunica

VL
BO
bombony
12:50 03.04.2019.

Poremecen text kao i svi ostali akteri u prici koji sebi daju za pravo oduzimati pravo djetetu da ima svoga roditelja. Ovi bi cak oteli i dijete roditelju, treba se zapitati na sto su sve ostalo spremi, kada su spremni na otmicu djeteta roditelju?

VL
ZA
zagabria2
11:42 03.04.2019.

Mogla je davno ostat u Italiji pa cijelog ovog cirkusa ne bi bilo

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
09:23 03.04.2019.

jadno djete

VL
MF
marija.ferencic1
09:54 03.04.2019.

Apsolutna zabrana kontakta s osmogodišnjim prijateljima - jedna od sjajnih pravnih stečevina EU usmjerena na dobrobit djeteta.

VL
SP
Splićanka1980
13:21 03.04.2019.

Kolika glupost je nekom potrebna da komentira, a da pojma nema. Ovaj neki Nenad piše da je odvukla dijete iz škole. Ja sam mama cesareovog prijatelja iz razreda i Ninina prijateljica pa znam sto se događalo i kako je onaa divna mama. Ona se vratila iz Bosne da bi mali išao u Split u školu. A ovo da je iz Bosne - nije. Kao i svaka normalna zena, pobjegla bi u Zimbabve da spasi dijete i sebe od nasilnika, a ne izigravala žrtvu dok se ne dogodi nešto kao slučaj na Pagu pa svi žale djecu i majku. Otac je nasilnik. Osuđen je za obiteljsko nasilje, a meni nije trebalo vise od onog kako ga je bosonog vukao dok je jadan Cesare zapomagao. Ja još mirno ne spavam od toga. Sramim se države u kojoj živim. Ali ovaj narod voli tuđe tragedije i majke žrtve. Ova koja se spasila nama ne valja. Ova koja je spašavala dijete nama ne valja. Ali je divan otac koji je čak i na sudu odbio viđanje djeteta, ali ga je htio OVRŠITI. Ma zato nam i je kako nam je. Volimo žrtve, a ne one koji rješavaju probleme. “Jadni mi gdje živimo”, “jadni mi kako živimo”, ali nemojmo ništa poduzeti za promjenu jer je bolje biti žrtva. I ka sam rastavljena, ali moje dijete ima divnog oca. Mi se nismo slagali, ali oduvijek je bio odličan otac i sam je rekao da nikad ne bi ono napravio svom djetetu. A ovo - trebala je ostati u Italiji - pogledajte sto se događa žrtvama nasilja u hr... mislite da je IT bolje? Nina je hrabra majka cije dijete je bilo bezbrižno i veselo. Odličan učenik. Komunikativan. Sportaš. Bilo...

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:54 03.04.2019.

Majka je dva puta odvukla dijete iz sredine u kojoj je živio. Prvi puta iz obitelji iz Italije u Split, drugi puta iz škole u Splitu u Bosnu. Nije mislila očito na dobrobit djeteta koje se u Splitu očito snašloo u školi. Ako je otac radio nešto što nije bilo u redu, tada je trebalo protiv oca povesti postupak na temelju dokazane prijave. Italija ima iste zakone kao i Hrvatska, ista vjera je tamo, majka je imala više načina te stvari urediti. Ali u konačnici u Bosnu odvesti dijete iz Splita, iz sredine u kojoj se snašlo? Nije mi jasno što je uopće željela s time? Ne priznaje zakone niti prava roditelja? Koji su tu motivi?

VL
JE
jedna
09:10 03.04.2019.

pa sto je ova zena mislila ,ne zivimo mi vise u kamenom dobu ,da nas nece naci policija ,ustanove itd u ciloj prici mi najzalije ovog diteta

VL
RU
ruzarukavinamajstorovic
13:25 03.04.2019.

Majka je u pravu. Nitko ne bježi od sreće već se morala sklanjati. Zakon je takav kakav je i treba ga poštovati. Majka s djetetom bez novca je ništa, posebno u stranoj zemlji. Novac je bog pa se sve ravnaa po tome. Svakako ne treba oduzimati ni pravo oca da sudjeluje u odgoju djeteta.

VL
ZU
ZG U SRCU
07:35 04.04.2019.

Dijete se spasilo od korupcijske i kriminalne države,grada droge i prve domovine velikih Rvata!

VL
MA
mare0801
11:25 03.04.2019.

Malo je bilo onih koji su se u jeku facebook histerije, koju je predvodila navedena prijateljica Plazonić, kada su digli Split na noge,dovukli Severinu i Kojića u prve redove itd.,nisu složili s onim što je izgledalo jasno i kao nepravda prema djetetu. Otac, u medijima prikazan kao talijanski siledžija, je u stvari prevareni partner kojemu je Kuluz odvela dijete preko granice i skrivala ga godinama u nekoj bosanskoj selendri, odakle potječe. Sve te godine mogla je uvjeravati dijete što je htjela i dati mu prikaz oca kakav joj odgovara. Žrtva je mali ,doslovno odvučen od majke i prijatelja, pred očima zapanjenih "fejsbukašica",koje se ni sekunde nisu pitale o pozadini događaja. Malome je, kako svi kažu, dobro, a majci će godine trebati da dobije povjerenje institucija.Do tada ce teško u Split.

VL
MA
mares897
09:10 03.04.2019.

Svaka čast majci...to je borba za dijete,svi mi griješimo ali ako se voli se voli,a ko ne voli, ne voli...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.