Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Prijatelj i susjed palio mu automobile i reketario ga

privođenje
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/2
15.01.2010.
u 12:40

Iza uništenja voznog parka i iznuda stoji prijatelj i susjed poduzetnika Josipa Komara, 31-godišnji Duje Brzović. Policija još traga za nepoznatim muškarcima koji su mu pomagali.

Splitska policija riješila je slučaj uništenja voznog parka građevinskog poduzetnika Josipa Komara i njegove obitelji.

Iza tog djela, kao i pokušaja iznude, stoji 31-godišnji Duje Brzović. Kako je policija otkrila, Brzović je najprije bacio bombu na Komarov terenac BMW X5, a mjesec dana kasnije ga je i zapalio.

Tada je uslijedio i prvi poziv u kojem je Brzović od Komara zatražio veći novčani iznos. Potom je zapalio BMW koji vozi Komarov otac i izrešetao renault clio njegove sestre.

Ujedno je Komaru slao pisma u kojima je tražio novac te prijetio povećanjem iznosa. Policija mu je uspjela ući u trag, a Komar se iznenadio kada je otkrio da iza svega stoji njegov prijatelj i susjed Brzović.

Naime, počinitelj živi u stanu koji je kupio od Komara i to samo kat ispod njega, a eksploziju i paljevinu BMW-a izveo je praktički pred svojim kućnim pragom.

Policija još traga za nepoznatim muškarcima koji su mu pomagali u pokušajima iznude.

Komentara 5

RA
rajko
21:13 15.01.2010.

Najjaci su mi ti frajeri koji su ko fol neki opasni tipovi,a onda kad ih uhapse,stavljaju kapuljacu ko curice.hehehe..odjednom nestanu muda

PO
pozitivnomisljenje
14:36 15.01.2010.

Hrvatska ide dalje!!!!

Avatar vaksalainen
vaksalainen
13:15 15.01.2010.

cudan mu je to neki prijatelj... kakvi su mu tek neprijatelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije