Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Prihod s utakmice Podravke i Budućnosti namijenjen Marijeti

Marijeta
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
24.10.2014.
u 17:00

Za 11-godišnju Marijetu Bugarin prikupljeno je dosad 142.000 kuna, a za operaciju u SAD-u potrebno je oko 100.000 dolara

Za humanitarnog sajma, koji je prošlog vikenda održan u koprivničkom središtu, a koji su organizirali OŠ Antun Nemčić Gostovinski i Udruga obitelji “Volim život”, prikupljeno je 34.699 kuna. Sav prihod namijenjen je za Marijetu Bugarin (11), koja jedina u Hrvatskoj boluje od Parry-Rombergova sindroma i potrebna joj je hitna operacija u SAD-u. Za operaciju je potrebno 50.000 dolara, a još toliko za ostale troškove.

Prema riječima Martine Jagačić, dosad su za Marijetu prikupili 142.000 kuna. U udruzi se nadaju da će se akciji pridružiti i neke od većih koprivničkih tvrtki jer su dosad zakazale. S druge strane, u akciju se uključio Rukometni klub Podravka. Sav prihod sa sutrašnje utakmice Lige prvakinja protiv crnogorske Budućnosti (subota, 19 sati) bit će uplaćen na Marijetin račun. Očekuje se dobra posjeta nakon prvenstvenog remija kokica s Lokomotivom u Zagrebu (24:24). Ulaznice su zapravo besplatne, ali će ih gledatelji morati platiti minimalno deset kuna.

Podsjetimo, donacije je i dalje moguće ostvariti na telefon 060/96-96-96 (cijena poziva 5,25 kuna + PDV) ili putem žiro-računa otvorenog u Podravskoj banci: HR4423860021552001321. (svrha uplate pomoć za Marijetu).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije