Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natrag u djetinjstvo

Pridružite se i vi Milenijskom čitanju bajki

čitanje
Photos.com
11.11.2010.
u 12:02

Prošle je godine ova manifestacija okupila oko 500 čitača, djece i odraslih, a ove će se godine videovezom pridružiti i čitači s drugih kontinenata

U subotu 13. studenog u 12 sati u SOS Dječjem selu Lekenik održat će se književna manifestacija Milenijsko čitanje bajki na kojoj će neprekidno čitanje bajki trajati do nedjelje 14. studenog u 12 sati.

Manifestacija će se održati na sceni Društvenog centra "Hermann Gmeiner", a pozvani su svi koji se žele na 24 sata vratiti u djetinjstvo kroz priče koje su obilježile svijet i djetinjstva svih ljudi.

- Pozivamo vas da dođite u SOS Dječje selo Lekenik, pridružite se svima nama, vratimo se u svoja sretna djetinjstva, čitajmo, jer to nam je tako potrebno! Dođite s obitelji, čitajte i vi i vaša djeca, ponesite knjigu koju želite, kad god dođete, danju ili noću, dobit ćete svoj prostor i svoje vrijeme za čitanje. Svoj dolazak ne trebate najaviti ni potvrditi, poručuju iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

Prošle je godine ova manifestacija okupila oko 500 čitača, djece i odraslih, a ove će se godine videovezom pridružiti i čitači s drugih kontinenata te mnogi književnici, umjetnici i osobe iz javnog, kulturnog, sportskog i političkog života, koji će zajedno s djecom čitati bajke na jezicima zemalja iz kojih dolaze.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije