Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko
Povratak na članak

'Priče da se slušalo glavnog državnog odvjetnika su smiješne'

- Nije bilo praćenja i prisluškivanja novinara. Sve se radilo na zahtjev DORH-a i po zakonu. Tvrdnje da 
je policija prisluškivala Bajića smiješne su - kaže Karamarko.

Komentari 4

Avatar pupoljak
pupoljak
10:55 15.12.2012.

Džaba potroših pet bodova na ovog lika koji cijedi iste rečenice kroz zube. Ali, na žalost, ima još uvijek takvih koji će mu dati glas i veličati njegov lik i djelo.

VL
Avatar sawanah
sawanah
12:22 15.12.2012.

Bravo Tomislave Karamarko, rekao si bitne stvari bez trash-demagogije i šupljih spinova koji su karakteristični za SDP i dragog im vođu.

VL
NA
nationalgeografic
14:37 15.12.2012.

Sve što je rekao realno zvuči.Dalje ćemo vidjeti... Vrijeme je da se ta stranka profilira. Lopove u zatvor. Pored ovakve ljevice nadam se povratku jakog i vjerodostojnog HDZa. A njegovi protivnici su oni isti devedesetih. Nebitni.

VL
DO
DONJA
18:12 15.12.2012.

Bravo za otvoreni gard,a ne jeftinu demagogiju kao što to radi premijer a doveo je zemlju u propast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.